Accident înfiorător în localitatea Hosman din Sibiu, provocat de un şofer de 19 ani. Trei oameni au murit

Trei persoane, printre care un adolescent de 16 ani, au murit, iar o alta a fost grav rănită, vineri seara, într-un accident care a avut loc în comuna Hosman din Sibiu. Nenorocirea s-a produs după ce un şofer de 19 ani a pătruns pe constrasens din cauza vitezei excesive.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 17:12
Accident înfiorător în localitatea Hosman din Sibiu, provocat de un şofer de 19 ani. Trei oameni au murit

UPDATE: Poliţiştii din cadrul IPJ Sibiu au stabilit că „şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/ Marpod. Accidentul este deosebit de grav, au decedat trei persoane, iar minorul de 16 ani este grav rănit”.

În urma impactului impactului, au murit şoferul de 19 ani care a pătruns pe contrasens, prietenul său de 16 ani, precum şi şoferul care circula regulamentar, un sibian de 74 de ani.

Iniţial, medicii chemaţi de urgenţă au găsit la fața locului două persoane decedate și două rănite, după ce două maşini s-au ciocnit violent în localitatea Hosman.

„La fața locului s-au identificat două persoane decedate dintre care una încarcerată. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu, conform Tribuna.

Un adolescent de 17 ani a fost găsit inconştient şi a fost transportat de echipajul SMURD la UPU Sibiu. De asemenea, un bărbat rănit în accident a fost transportat la spital.

Potrivit Poliției Sibiu, în accident au fost implicate două mașini. Oamenii legii sunt la fața locului și cercetează cauzele producerii impactului. Traficul în zonă este blocat.