Accident înfiorător în Teleorman între o maşină şi o căruţă. Doi oameni au murit. A fost activat planul roşu de intervenţie

Un accident în care a fost implicat un autoturism şi o căruţă a avut loc miercuri seară în localitatea Putineiu din Teleorman. A fost activat planul roşu de intervenţie din cauza numărului mare de posibile victime.

04 aug. 2021, 22:02
Accident înfiorător în Teleorman între o maşină şi o căruţă. Doi oameni au murit. A fost activat planul roşu de intervenţie
foto: explozivnews24.ro

Accident înfiorător în Teleorman între o maşină şi o căruţă, pe drumul care leagă municipiul Turnu Măgurele de Putineiu. Din primele informaţii, opt persoane au fost fi implicate în coliziune.

Potrivit explozivnews24.ro,  două persoane, pasageri în autoturism, au murit pe loc. În căruță se aflau cinci copii și un adult.

Şase persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produis pe DN 65A la ieşirea din localitatea Putineiu spre Roşiori de Vede, a anunţat IPJ Teleorman.

„Pe DN 65 A la ieşirea din localitatea Putineiu spre Roşiori de Vede, un autoturism a lovit din spate o căruţă. Din primele date, în urma impactului au rezultat opt victime, din care două persoane decedate. Celelalte şase victime au fost evaluate şi transportate la o unitate medicală. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea dinamicii producerii evenimentului rutier”, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman, conform Agerpres.

Conform ISU Teleorman, cele două persoane care au decedat sunt adulte şi erau în autoturism.

IGSU a transmis că celelalte victime, patru copii şi doi adulţi, care se aflau în atelajul hipo, sunt conştiente şi cooperante, cu multiple traumatisme şi au fost preluate de echipajele medicale SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportarea la spitalele din Turnu Măgurele şi Alexandria.

La fața locului s-au deplasat șase ambulanțe ale Serviciului Județean, două echipaje SMURD, dar și autospeciala de victime multiple a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Citeşte şi: Valeriu Gheorghiţă atrage atenţia: 90% din infectările COVID testate genetic săptămâna trecută au fost cu varianta Delta

Conducerea ISU Teleorman a activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-a deplasat adjunct, Florin Pîngă.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în urma accidentului sunt rezultate opt victime, dintre care două inconştiente”, a transmis IGSU.

Poliția de la Turnu efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Citeşte şi: Avertismentul transmis de Virgil Musta: A început să crească numărul de pacienți cu Covid! Toate cazurile grave şi decesele, la nevaccinaţi!