Accident înfiorător în Tulcea, provocat de un şofer beat. O tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru oameni au fost răniţi

Scene terifiante în urma unui accident în judeţul Tulcea. O tânără de 19 ani din Bucureşti a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite. Cel care a provocat nenorocirea este un şofer care s-a urcat băut la volan.

05 mai 2021, 09:13
Accident înfiorător în Tulcea, provocat de un şofer beat. O tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru oameni au fost răniţi
foto: ISU Delta Tulcea

Accident înfiorător în Tulcea, produs în noaptea de marţi spre miercuri. Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul, iar maşina în care se aflau cinci persoane s-a ciocnit de un copac de pe marginea drumului, în apropierea localităţii Lunca, pe DJ 222, între localitățile Jurilovca și Două Cantoane.

Din cauza impactului puternic, şoferul şi pasagera din dreapta au rămas încarceraţi.

„Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul. După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale”, a anunţat ISU Tulcea, conform focuspress.ro.

Citeşte şi: Scene dramatice surprinse într-o benzinărie din Sibiu! Tânăr înjunghiat de nenumărate ori până a căzut la pământ

Accident înfiorător în Tulcea, provocat de un şofer beat. Primele indicii ale poliţiştilor

Poliţiştii spun că şoferul de 19 ani din Bucureşti a pierdut controlul autoturismului „pe fondul altor preocupări și al vitezei”.

În urma accidentului a murit tânăra de 19 ani, din București, și au fost răniți șoferul și trei pasageri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar, potrivit poliţiştilor, acesta s-a urcat băut la volan.

„Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv, aparatul indicând o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat”, au precizat poliţiştii

A fost întocmit un dosar penal. Tânărul ar urma să se aleagă cu permisul suspendat şi riscă închisoarea pentru că a provocat un accident mortal.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu anticipează revolte de stradă. „Actualii guvernanţi vor rezista până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”