Accident înfiorător la haltere. S-a prăbuşit cu 250 de kilograme peste el. VIDEO ŞOCANT

Un halterofil a încercat să ridice o greutate de 250 de kilograme și s-a prăbușit la pământ în cadrul unui concurs.

22 mai 2019, 03:31
Accident înfiorător la haltere. S-a prăbuşit cu 250 de kilograme peste el. VIDEO ŞOCANT

Accident înfiorător la haltere. Un tânăr halterofil care a participat de curând la o comeptiție din Rusia, nu a gestionat cum trebuie o ridicare a unei haltere cu o greutate de 250 de kilograme, motiv pentru care sănătatea sa a avut de suferit.

Yaroslav Radoshkevich are 20 de ani și a suferit o accidentare gravă după ce a încercat să ridice de trei ori o halteră de 250 de kilograme.
Yaroslav a ratat primele doua încercări, dar a continuat, chiar dacă începutul a fost marcat cu o accidentare la gleznă, iar puterea lui părea depășită de greutatea halterei.

Cu toate acestea, sportivul s-a ambiționat să ridice haltera, iar în acel moment piciorul drept a cedat, iar bărbatul s-a prăbușit la pământ.

Verdictul medicilor este unul deloc încurajator: Yaroslav Radoshkevich și-a fracturat glezna și a suferit o dublă fractură a tibiei. Din cauza acestor probleme grave de sănătate, sportivul va avea nevoie de cel putin șase luni pentru recuperare.

Sportivul a declarat presei locale că nu se va putea întoarce la acest sport prea curând din cauza perioadei de refacere: „Am realizat foarte mult, dar va trebui să renunț la speranțele și ambițiile mele, deoarece reabilitarea va dura aproximativ șase luni”. Acesta a declarat că va renunța la aceste ambiții care îi pot aduce probleme de sănătate.