Accident înfiorător la ieşire din Călugăreni spre Bucureşti cu 10 persoane. Două dintre ele au murit

Un accident cumplit a avut loc vineri dimineaţă la ieşirea din localitatea Călugăreni din Giurgiu către Bucureşti, după ce o maşină şi un autovehicul al CNAIR s-au ciocnit violent. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie din cauza numărului mare de victime.

26 feb. 2021, 09:10
Accident înfiorător la ieşire din Călugăreni spre Bucureşti cu 10 persoane. Două dintre ele au murit

UPDATE

: Încă o persoană a murit în urma accidentului produs în Călugăreni. Este vorba despre o femeie de 40 de ani ani aflată într-un maşină implicată în coliziune. Cealaltă persoană decedată se afla în vehiculul companiei CNAIR.

Scene de coşmar au fost surprinse în urma unui accident în Călugăreni, judeţul Giurgiu, în care au fost implicate nu mai puţin de şapte persoane.

„Pe DN5 (E70) Bucuresti – Giurgiu, la ieșirea din localitatea Călugăreni către Capitală, în judeţul Giurgiu, a avut loc o coliziune între două autoturisme”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în jurul orei 7:45.

Din primele informaţii, o persoană a murit, iar alte şase au fost rănite, în condiţiile în care trei ar fi încarcerate, conform Ziare.com.

Unul dintre vehiculele implicate în accident aparţine companiei naţionale de drumuri CNAIR. În autovehicul se aflau şapte persoane, potrivit Poliţiei Giurgiu.

Citeşte şi: Dezvăluiri-şoc. Mită de 250.000 de euro pentru judecătorul Ion Tudoran. Cum se împărţeau banii la o partidă de table VIDEO

Accident înfiorător la ieşire din Călugăreni spre Bucureşti. Planul roşu de intervenţie, activat

ISU Giurgiu a anunţat că au fost implicate șapte victime în urma accidentului dintre două autoturisme.

„Având în vedere numărul de victime, pentru gestionarea eficienţa a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, potrivit ISU Giurgiu.

La faţa locului intervin trei echipaje de stingere, unul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD, precum şi saşe ambulante SAJ.

De asemenea, din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov sunt trimise în sprijin două ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare. La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate pe una dintre cele patru benzi, din cauza accidentului.

Citeşte şi: Un an de la primul caz de COVID în România. Ce s-a schimbat și ce urmează pentru români