Accident înfiorător pe DN1, în Bihor! Şapte persoane, printre care trei copii, au fost rănite FOTO&VIDEO

Scene de coşmar în judeţul Bihor! Şapte oameni, printre care trei copilași, au fost răniți, după ce o mașină scăpată de sub control s-a izbit de un copac. Una dintre victime este resuscitată.

31 mai 2022, 09:41

Un accident înfiorător a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 1, între localităţile Groşi şi Auşeu din judeţul Bihor. Şapte persoane, dintre care patru adulţi şi trei copii, au fost rănite în urma ciocnirii.

O femeie a rămas captivă între fiarele contorsionate a fost evacuată de salvatori şi este resuscitată. ”

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale şi pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”, a declarat mr. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, potrivit Ebihoreanul.

Citeşte şi: Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani. A fost ucis în timp ce conducea

La faţa locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi 4 echipaje ale SAJ.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs în jurul orei 7, în afara localităţii bihorene Auşeu. A fost implicat un singur autoturism, „care a părăsit carosabilul în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări şi a lovit un copac”, a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ.

 

ACCIDENT GRAV IN JUDETUL BIHOR. ȘASE PERSOANE RĂNITE UNA IN STOP CARDIO-RESPIRATOR❗

#VIDEO

Potrivit ISU Bihor, accidentul s-a produs între localitățile Groși și Aușeu, pe DN 1E 60.
În accident suntr implicate șapte persoane, din care patru adulți și trei copii.

#UPDATE: Potrivit sursei citate, 6 victime au fost transportate la spital.

În cazul femeii aflate în stop cardio-respirator se efectuează în continuare, manevre de resuscitare.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 4 echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane.

Una dintre victime se află în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare.

Posted by Info Trafic 24 on Monday, May 30, 2022

Traficul rutier în zonă se desfăşura, în jurul orei 8, pe un singur sens, alternativ, fiind dirijat de poliţişti. Anchetatorii urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citeşte şi: Sorin Oprescu află marți dacă scapă din închisoarea din Grecia