Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani. A fost ucis în timp ce conducea

Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani. Shubhdeep Singh Sidhu, mai cunoscut sub numele său de scenă Sidhu Moose Wala, a fost ucis duminică seara în timp ce conducea mașina în Mansa, un district din statul Punjab, din nordul Indiei.

30 mai 2022, 23:43
Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani. A fost ucis în timp ce conducea
Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani

Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani. Artistul a fost dus la spital unde a fost declarat mort. Cu o zi înainte de atac, guvernul din Punjab a retras acoperirea de securitate pentru mai mult de 400 de persoane, inclusiv Moose Wala, în încercarea de a închide cultura VIP, potrivit presei locale.

Citeşte şi: Doliu în lume artistică. Legendarul Vangelis a murit

Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani

Moose Wala a amestecat hip-hop, rap și muzica populară, a început ca compozitor înainte ca un cântec de succes în 2017 să-i catapulteze cariera de cântăreț, făcându-l bine cunoscut în rândul diasporei indiene și punjabi în țări precum Marea Britanie și Canada.

Majoritatea single-urilor sale au un titlu în engleză, deși melodiile au fost cântate în principal în punjabi. Clipurile sale muzicale lucioase se concentrau adesea pe cultura macho. Albumul său de debut în 2018 a ajuns în topul Billboard al albumelor din Canada.

Moose Wala a fost o figură controversată, în parte din cauza stilului său liric. În 2020, poliția l-a acuzat în temeiul Legii Indiei asupra armelor pentru că ar fi promovat cultura armelor într-una dintre melodiile sale.

Cea mai recentă piesă a lui, The Last Ride, a fost lansată luna aceasta.

Rapperul s-a alăturat partidului Congresului din India anul trecut și a candidat fără succes la alegerile pentru adunarea statului.