Accident ÎNFIORĂTOR pe E85 în judeţul Vrancea. Un bărbat a MURIT după ce remorca unui camion s-a răsturnat peste o maşină

Un accident înfiorător a avut loc, miercuri, pe E85, în localitatea Călimăneşti din Vrancea. Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit, după ce remorca unui tir s-a răsturnat peste o maşină cu care s-a ciocnit violent.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 13:39
Accident ÎNFIORĂTOR pe E85 în judeţul Vrancea. Un bărbat a MURIT după ce remorca unui camion s-a răsturnat peste o maşină

Pompierii militari din cadrul ISU Vrancea au fost alertaţi să intervină în urma unui accident produs pe DN 2 – E 85, în localitatea Călimăneşti.

„În accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un TIR şi un autoturism. În urma impactului, remorca TIR-ului s-a răsturnat peste autoturism. Din primele informaţii, au rezultat două victime de sex masculin. Una dintre victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, conform Agerpres.

Pompierii intervin la faţa locului pentru a degaja camionul răsturnat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul în care au fost implicate camionul şi autoturismul.

Accident cumplit în Bihor. Un şofer a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un alt accident grav a avut loc, miercuri, pe un drum din Bihor. Un șofer a murit după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac.

BILANŢ coronavirus 28 octombrie. Cea mai neagră zi din pandemie. Recorduri pe toată linia