Accident înfiorător pe pârtie, la Sinaia. Un copil de 10 ani a suferit un traumatism la coloană după ce a fost lovit de un bărbat

Un copil de 10 ani din Bucureşti a suferit joi un grav accident pe pârtia de schi din Sinaia, el fiind transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital în Capitală.

RomaniaTV.net
02 ian. 2020, 15:59
Accident înfiorător pe pârtie, la Sinaia. Un copil de 10 ani a suferit un traumatism la coloană după ce a fost lovit de un bărbat

UPDATE. Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea persoanei care a accidentat joi un copil pe pârtia de schi din Sinaia şi care a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital în Capitală.

Poliţia staţiunii Sinaia a informat că joi, în jurul orelor 14.40, a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani, care schia însoţit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenţionat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia.

Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului, însă la momentul sosirii poliţiştilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită.

Incidentul a avut loc la Cota 2.000 pe pârtia din Sinaia, copilul suferind un traumatism la coloană, după cum a declarat Daniel Banu, şef-serviciu la Salvamont Prahova.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor copilului, care a fost transportat la Cota 1.400, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Daniel Banu, şef-serviciu la Salvamont Prahova, a declarat că incidentul a avut loc la cota 2.000 pe pârtia din Sinaia, copilul suferind un traumatism la coloană.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor micuţului, care a fost transportat la cota 1.400, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Potrivit România TV, care citează surse de la faţa locului, copilul ar fi fost izbit în plin de un bărbat care cobora cu schiurile. Adultul nu a fost identificat, el plecând de la locul incidentului.