Accident înfiorător pe un pod, în Galaţi. Bărbat mort, după ce a fost lovit în plin de o maşină

Un accident înfiorător s-a petrecut, luni dimineaţă, pe un pod din Galaţi. Un bărbat a murit după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

18 ian. 2021, 13:08
Accident înfiorător pe un pod, în Galaţi. Bărbat mort, după ce a fost lovit în plin de o maşină
Accident înfiorător pe un pod, în Galaţi. Bărbat mort, după ce a fost lovit în plin de o maşină

Accident înfiorător în Galaţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, tragedia s-a petrecut pe un pod, pe  DJ 251.

Accident înfiorător în Galaţi. Bărbat lovit în plin de maşină

Conform primelor informaţii, un tânăr de 19 ani din comuna Cerţeşti, aflat la volanul unui autoturism pe DJ 251A, a intrat pe un pod, pe raza localităţii Corod, pe care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers un bărbat. Din cauze necunoscute încă, autoturismul a acroşat din spate pietonul, care a fost rănit grav şi a decedat până la sosirea ambulanţei.

Şoferul implicat în accident a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi Şapte ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Romaniţa Iovan şi fiul ei au urcat în munţi pentru a-l comemora pe Adrian Iovan. GALERIE FOTO

Accident cu urmări tragice în Teleorman. O şoferiţă din Bucureşti s-a răsturnat cu maşina, mama acesteia a murit pe loc

O femeie a murit şi alta a fost rănită într-un accident rutier produs în localitatea Orbeasca de Jos din judeţul Teleorman, unde autoturismul în care se aflau cele două s-a răsturnat pe un tronson de rum pe care se circulă în condiţii de iarnă.

Sâmbătă, în jurul orei 17.20, conducătoarea unui autoturism în vârstă de 34 de ani din municipiul București, în timp ce se deplasa pe DJ 504 pe raza localității Orbeasca de Jos spre municipiul Alexandria a părăsit suprafața de rulare şi s-a răsturnat cu maşina în afara părții carosabile. Din accident a rezultat decesul unei persoane în vârstă de 64 de ani din același municipiu, pasageră în autoturism.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Alexandria cu o autospecială de stingere, o abulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare. Şi Serviciul de Ambulanţă Teleorman a trimis la faţa locului un echipaj medical.

La momentul sosirii echipelor de intervenţie, şoferiţa care s-a răsturnat cu maşina era neîncarcerată fiind conştientă şi cooperantă şi acuzând dureri la nivelul coloanei. Pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului era încarcerată şi nu mai prezenta semne vitale.

Femeia rănită a fost preluată de echipajele medicale pentru a primi primul ajutor calificat, ea fiind să fie transportată la unitatea de primiri urgenţe Alexandria pentru investigaţii medicale