Accident înfiorător produs în tunel. Şapte morţi, după ce remorca unui camion s-a desprins şi a izbit violent 15 maşini

Un accident rutier produs pe o autostradă din departamentul columbian Tolima s-a soldat cu șapte morți și cel puțin 33 de răniți.

05 ian. 2022, 18:47
Accident înfiorător produs în tunel. Şapte morţi, după ce remorca unui camion s-a desprins şi a izbit violent 15 maşini

Șeful Poliţiei Transporturi din Tolima, căpitanul Andersson Arana, a declarat că acest accident s-a produs atunci când remorca unui camion a rămas fără frâne și a intrat în coliziune cu alte 15 vehicule, în tunelul Los Venados.

„Acest eveniment nefericit lasă în urmă șapte morți și 33 de persoane rănite”, a declarat el, subliniind că se vor efectua cercetările corespunzătoare asupra circumstanţelor tragediei. La locul accidentului au fost trimise treisprezece ambulanțe pentru îngrijirea și transportul răniților.

Citeşte şi Imagini spectaculoase din interiorul unui tunel abandonat. Ce au găsit înăuntru cei care au forţat intrarea

Ministrul Transporturilor din Columbia, Angela María Orozco, a deplâns tragicul accident și a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor.

Tunelul Los Venados face parte din structura rutieră Alto de La Línea, o autostradă importantă situată între munți care leagă departamentele columbiene Tolima și Quindío cu capitala Bogotá.

Citeşte şi Germania a început construcția celui mai lung tunel subacvatic vin lume. Proiectul de 18 km costă 7 miliarde de dolari