Accident înfiorător la Galaţi. Trei persoane, printre care şi un bebeluş, au murit

Un accident înfiorător a avut loc, vineri dimineaţă, în judeţul Galaţi. Un bebeluş şi tatăl său au murit pe loc,  după ce bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR. Mama copilului a murit la scurt timp.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 05:47
Accident înfiorător la Galaţi. Trei persoane, printre care şi un bebeluş, au murit

UPDATE: Din păcate, a murit și femeia rănită în accident. Avea 23 de ani.

Inițial, ea a fost stabilizată la fața locului de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați și transportată la spitalul din Tecuci, unde a decedat la scurt timp.

Accidentul a avut loc între localităţile Priponeşti şi Berheci din judeţul Galaţi. În urma impactului dintre un autoturism şi un tir, două persoane au murit, printre care şi un copil de un an. O femeie care se afla în mașină este grav rănită şi a fost dusă la spital, informează Mediafax.

„Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi. Probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit, iar soţia lui este foarte grav rănită, starea sa fiind critică. Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii știrii, circulaţia este blocată în zona producerii accidentului.

Citeşte şi Accident feroviar în Olt. Un tren cu pasageri a lovit o autoutilitară