Accident îngrozitor pe DN 1: Un BMW a luat foc, după ce s-a lovit cu un TIR. Trei persoane au murit carbonizate

Accidentul teribil din localitatea bihoreană Gheghie a curmat brusc viața a trei tineri.

21 oct. 2018, 19:59
Accident îngrozitor pe DN 1: Un BMW a luat foc, după ce s-a lovit cu un TIR. Trei persoane au murit carbonizate

Un BMW înmatriculat în Bihor a luat foc, după ce s-a lovit de un autotren. Din primele informaţii, cele trei persoane care se aflau în autoturism nu au putut să iasă dintre fiarele contorsionate şi au murit carbonizate.

Se pare că şoferul TIR-ului ar fi intrat pe contrasens şi, astfel, s-a lovit frontal cu autoturismul.

Din pricina impactului violent, a izbucnit un incendiu care a cuprins rapid atât maşina, cât şi autocamionul. 

La ora transmiterii acestei știri, 00.30, incendiul a fost lichidat, dar drumul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

 

„În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj-Oradea, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de deplasare la condiţiile de drum, astfel, pe un carosabil umed a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontal cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Mădulari, judeţul Vâlcea”, transmit polițiștii bihoreni. 

Impactul dintre cele două a autovehicule a fost unul foarte violent, iar în urma acestuia a izbucnit un incendiu. Șoferul autocamionului a reușit să iasă la timp din cabina autocamionului, însă cei trei tineri au rămas captivi în autoturismul cuprins de flăcări.

Familia și prietenii celor trei tineri sunt șocați de tragedia produsă. Pe rețelele de socializare aceștia deplâng dispariția celor trei.

„Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Drum lin spre îngeri,presărat cu pace și lumină dumnezeiască. În noua ta viață îngerească,să fii la fel de fericit și bun,așa cum erai cu noi,aici, în fiecare zi. Nu aș fi vrut să ne luăm rămas bun atât de devreme. Ne vom revedea curând”.

„Drum lin spre cer,condoleanțe și putere familie!