Accident între un microbuz şi două autoturisme, în Bistriţa. Mai multe persoane au fost transportate la spital

16 persoane au fost implicate, luni, într-un accident rutier, după ce un microbuz şi două autoturisme s-au ciocnit pe DN 17, în localitatea Baţa din Bistriţa-Năsăud. Echipaje medicale, ale poliției și ale pompierilor au intervenit de urgenţă la locul accidentului şi mai multe persoane au fost transportate la spital, potrivit bistriteanul.ro.

RomaniaTV.net
16 iul. 2018, 12:23
Accident între un microbuz şi două autoturisme, în Bistriţa. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Coleziunea dintre microbuz şi cele două autoturisme s-a produs luni pe DN 17, în localitatea Ciceu Mihăiești. O femeie de 56 de ani, din Bistrița, aflată la volanul unui autoturism, a efectuat o depășire neregulamentară şi a intrat în coleziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Maramureș. Apoi, a fost proiectată într-o autotutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani din Broșteni.

„Echipajele de intervenție au găsit 16 pasageri implicați în accidentul de la Bața. La spital au fost transportate 4 victime, toate de sex feminin. O victimă în vârstă de 56 ani, cu fractură de membru superior stâng, o victimă de 67 ani cu atac de panică si două victime de 36, respectiv 65 ani, cu traumatisme toracice. Au fost stabilizate și transportate la spital pentru investigații suplimentare de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN, pentru Bistrițeanul.ro.