Accident ireal la Iași! O șoferiță a pierdut controlul volanului, a zburat printr-o stație Peco și s-a oprit într-o casă. Momentul a fost filmat – VIDEO

Accident ireal la Iași. O mașină condusă de o șoferiță din Republica Moldova a trecut printr-o stație Peco și s-a oprit într-o casă. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

27 nov. 2023, 08:30
Accident ireal la Iași! O șoferiță a pierdut controlul volanului, a zburat printr-o stație Peco și s-a oprit într-o casă. Momentul a fost filmat – VIDEO

Accident ireal la Iași! A avut loc în comuna Răducăneni, din județul Iași, după ce șoferița a pierdut controlul direcției de mers.

Citește și Un șofer de 91 de ani a murit după ce a provocat un accident rutier. Cum s-a produs tragedia

„La data de 26.11.2023, în jurul orei 14.10, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Răducăneni, pe DN 28 s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, din Republica Moldova, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers a autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabila, intrând in gardul unei locuite și in curtea acesteia, unde a provocat mai multe distrugeri. Conducătoarea auto nu consumase băuturi alcoolice. Aceasta a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași, potrivit BZI.

Femeia aflată la volan nu avea viteza potrivită și a trecut milimetric pe lângă pompele de alimentare de la o stație Peco. Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă. Apoi, a intrat cu mașina într-o casă. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii.

Citește și Dana, tânăra de 22 de ani din Cluj, pasageră în tragicul accident de pe A1, a murit la spital

Accident cu zeci de victime în Giurgiu. Mai mulți copii și adulți au ajuns la spital

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă după- amiază, într-un accident rutier produs în localitatea Valea Plopilor, unde două autoturisme s-au ciocnit, ambele fiind proiectate în afara carosabilului.

În urma impactului violent, ambele maşini au fost proiectate în afara şoselei. La faţa locului au fost trimise trei echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Două dintre victime au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, iar alte trei, între care doi copii, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

„O femeie, în vârstă de 43 de ani şi cei doi copii – o fată de 14 ani şi un băiat de 6 ani – au fost transportaţi la un spital din Capitală, conştienţi şi cooperanţi. Alte două persoane implicate au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital”, au transmis oficialii ISU Giurgiu.