Accident Italia. Româncă lovită şi târâtă de maşina iubitului italian

O româncă în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident din Italia. Femeia a fost lovită și târâtă câțiva metri de maşina iubitului italian. 

16 feb. 2019, 16:02
Accident Italia. Româncă lovită şi târâtă de maşina iubitului italian

Italianul în vârstă de 30 de ani, a spus anchetatorilor că totul a fost un accident. Se pare că românca și-a prins haina de ușa mașinii, iar italianul nu a observat, a scris lanazione.it. Tânăra a fost trasă sub maşină și târâtă câțiva metri. Bărbatul spunea că tot el a salvat-o. 

Situația a evoluat dramatic însă a doua zi, când fiica româncei, de asemenea, a fost spitalizată.

Chiar mama româncă a făcut plângere la poliție, acuzându-și logodnicul că i-a lovit fata, într-un moment de furie și că, înaintea accidentului, ea și italianul au avut o dispută.

În urma plângerii, carabinierii italieni au deschis o anchetă pentru a verifica dacă accidentul a fost comis intenționat de bărbat. Logodnicul este cercetat pentru provocarea de leziuni grave.

Potrivit ziarului Il Tirreno, anchetatorii italieni cred, în urma rezultatelor preliminare, că a fost totuși vorba despre un accident nefericit, nu de un act intenționat. Cercetările însă continuă.

Citeşte şi  Româncă de 38 de ani, spulberată de o maşină în Italia, sub ochii fetiţei sale