Accident la Bacău: Două autobuze s-au tamponat, răniţii au fost transportaţi la spital

Două persoane au fost rănite, miercuri, după ce două autobuze de transport public local din Bacău s-au tamponat în trafic pe o arteră din municipiu din cauza nepăstrării distanţei regulamentare între ele, călătorii răniţi fiind transportaţi la spital, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 15:56
Accident la Bacău: Două autobuze s-au tamponat, răniţii au fost transportaţi la spital

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe strada Mărăşeşti din municipiul Bacău, în apropierea staţiei de autobuz de la stadion, după ce şoferul unuia dintre autovehicule nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de mijlocul de transport în comun aflat în faţa sa în trafic.

În urma impactului, doi călători care stăteau în picioare în autobuze au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cele două victime ale accidentului, o femeie de 42 de ani şi o tânără de 24 de ani, se aflau fiecare în câte unul din autobuze. La fel ca şi persoanele accidentate, cei doi şoferi de autobuz au fost transportaţi la spital, însă, în cazul lor, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.


loading...