Accident la Brașov. Două mașini s-au ciocnit pe DN 1, în apropiere de Predeal. Unul dintre șoferi s-a urcat băut la volan, traficul este blocat

Accident rutier la Brașov. Două mașini au intrat în coliziune pe DN 1, între Predeal și Brașov. Unul dintre șoferi a fost depistat sub influența alcoolului.

22 nov. 2023, 09:17
Accident la Brașov. Două mașini s-au ciocnit pe DN 1, în apropiere de Predeal. Unul dintre șoferi s-a urcat băut la volan, traficul este blocat
Patru persoane au fost implicate într-un accident, la Brașov, după ce două mașini au intrat în coliziune pe DN 1, în apropiere de Predeal

Patru persoane au fost implicate, miercuri dimineața, într-un accident rutier pe DN 1, între Predeal și Brașov, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Unul dintre șoferi a fost depistat sub influența alcoolului. Martorii care se aflau în zonă și au văzut cum s-a petrecut accidentul au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de poliție și cadre medicale au fost trimise la fața locului.

Citește și: Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană, în Zărnești

Potrivit IPJ Brașov, cele patru persoane au beneficiat de sprijin medical la fața locului. Traficul a fost deviat prin orașul Râșnov.

„La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. Testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre conducătorii auto (…) Din cauza poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră este blocată, drept pentru care Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin oraşul Râşnov”, a transmis, miercuri, IPJ Braşov.

Citește și: Şerban Huidu, implicat într-un nou accident de circulație. „A mea a fost vina”

Traficul rutier urmează să fie reluat în integralitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepăprtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.