Accident la Constanţa. Doi muncitori prinşi sub un mal de pământ. Unul a murit

Doi bărbaţi care lucrau la săparea fundaţiei unui imobil din Constanţa au fost prinşi sub un mal de pământ, joi după-amiază. Unul dintre muncitori a murit, în timp ce al doilea a fost scos în viaţă de către pompieri şi dus la spital.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 12:44
Accident la Constanţa. Doi muncitori prinşi sub un mal de pământ. Unul a murit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, una dintre victime a fost acoperită în totalitate de pământul surpat, în timp ce al doilea bărbat a fost acoperit de pământ până la brâu, scrie Mediafax.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU, ale Ambulanţei şi ale Poliţiei, iar echipele de intervenţie i-au scos pe cei doi după aproximativ 30 de minute.

Unul dintre bărbaţi nu a putut fi salvat, iar celălalt a fost transportat la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incidentul, care a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, s-ar fi produs din cauza unei conducte care s-a spart, iar apa scursă a dus la surparea malului de pământ.

În acest caz vor fi declanşate anchete de către Poliţie, Parchet şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Un incident similar a avut loc cu o zi în urmă, când un muncitor care lucra la canalizare în localitatea constănţeană Murfatlar a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ.