Accident la intrarea în Medgidia. O mașină a escaladat un indicator după ce a intrat în coliziune cu un alt vehicul

Un accident rutier a avut loc la intrarea în Medgidia, miercuri, 6 septembrie, după ce două autovehicule au intrat în coliziune.

06 sept. 2023, 21:31
Accident la intrarea în Medgidia. O mașină a escaladat un indicator după ce a intrat în coliziune cu un alt vehicul
Accident la intrarea în Medgidia

Două autovehicule s-au izbit violent, unul dintre ele ricoșând și părăsind partea carosabilă. Mașina s-a oprit în indicatorul care marchează intrarea în Medgidia.

„A dat semnal că se duce încolo, dar a intrat în noi și s-a dus încolo”, a spus unul dintre șoferi, arătând spre vehiculul care s-a urcat pe indicator, potrivit focuspress.ro.

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului. La fața locului au intervenit militarii din cadrul ISU Dobrogea, dar și polițiștii. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Citește și: Restricții de viteză pe Calea Victoriei. Cum se poate evita un grav accident cu pietonii care stau la terase

„În jurul orei 11.30 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, la intersecția dintre localitatea Cuza Vodă cu Medgidia. La fața locului s-a deplasat, din cadrul Detașamentului Medgidia, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și două ambulanțe SAJ. Când au ajuns la fața locului, colegii au constatat că nu este vorba de persoane încarcerate. Aceștia au deconectat bornele de la autoturism și au asigurat perimetrul din cauza scurgerii de combustibil din unul dintre autoturisme”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 11.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22 C, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o o femeie, de 22 de ani, respectiv un bărbat, de 45 de ani. Autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat într-un stâlp. În urma accidentului rutier, au fost răniți ambii conducători auto, precum și 3 pasageri. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Citește și: Nicolae Guță își desființează propriul fiu. Ce a spus manelistul după ce fiul său a făcut accident fiind drogat: „Trebuia să moară”

O ambulanță a luat foc în curtea Spitalului Județean Constanța

O ambulanță a aluat foc în după-amiaza zilei de miercuri în curtea Spitalului clinic Județean de Urgență Constanța, chiar în fața Unității de Primiri Urgențe. Nicio persoană nu a fost rănită. La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și un echipaj de prim ajutor.