Accident la METROU. O persoană a fost prinsă sub o garnitură la staţia Unirii UPDATE

Circulaţia metroului s-a desfăşurat îngreunat, vineri seară, pe magistralele 1 (Republica-Dristor 2) şi 3 (Anghel Saligny - Preciziei), călătorii fiind anunţaţi prin difuzoare că situaţia este urmare a unei tentative de sinucidere. Potrivit pompierilor, o persoană a fost prinsă sub o garnitură de metrou la staţia Unirii.

RomaniaTV.net
10 nov. 2017, 18:13
Accident la METROU. O persoană a fost prinsă sub o garnitură la staţia Unirii UPDATE

UPDATE:Circulatia trenurilor de metrou a fost relauata in conditii normale.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că o persoană a fost prinsă sub metrou în staţia Piaţa Unirii 1.

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, două ambulanţe SMURD, descarcerare şi cadre de la detaşamentul special de salvatori.

Conform sursei citate, victima este un bărbat care a fost prins între spaţiul dintre perete şi vagon, echipele de intervenţie reuşind să îl scoată de pe şine. El a suferit un traumatism cranio-cerebral şi i se acordă primul ajutor într-un vagon de metrou.

Metrorex a anunţat că incidentul s-a produs în jurul orei 19.30, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, pe linia Republica-Eroilor, unde a avut loc o tentativă de suicid.

„Trenul a fost frânat. Echipele de intervenţie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, în paralel fiind alertat 112, conform procedurilor interne. Circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă până la venirea autorităţilor din domeniu şi rezolvarea situaţiei. Circulaţia va fi reluată normal imediat ce victima va fi scoasă de pe linie”, a precizat Metrorex.