Accident la New York: Două autobuze s-au ciocnit în Tunelul Lincoln. Cel puţin 18 răniţi GALERIE FOTO VIDEO

O coliziune între două autobuze care circulau printr-un tunel din New York s-a soldat cu răniţi - între 18 şi 25 de persoane, potrivit unor surse diferite, citate de newsweek.com.

10 iun. 2015, 17:54

Accidentul s-a produs în Tunelul Lincoln, din zona metropolitană a New York-ului, miercuri. Autobuzul privat a fost lovit de către autobuzul companiei publice de transport în comun. Cele două autobuze transportau împreună aproximativ o sută de persoane.

Autorităţile au informat că 18 persoane, din  ambele maşini, au fost transportate la spital, cu fracturi, de către echipele de salvare.  Două persoane au fost transportate cu targa, pntru că suferiseră fracturi severe. Tunelul a fost blocat mai mult de o oră, din cauza accidentului.

Accidentul s-a produs în zona de mijloc a tunelului. Autobuzul companiei de transport public a lovit în spate autobuzul privat.

În urma accidentului, traficul în tunel a fost întrerupt timp de aproximativ o oră, timp în care s-a produs aglomeraţie şi în zona adiacentă tunelului.

O persoană a povestit, pe Twitter, că o femeie însărcinată, care se afla într-o altă maşină ce nu fusese implicată în accident, intrase în travaliu şi cerea disperată ajutor, pentru că nu avea cum să iasă din tunel.

 

 

 

 


loading...