Accident la raliul de la Sinaia. Un pilot s-a răsturnat cu maşina şi a intrat în zidul unei case VIDEO

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă după-amiază, la raliul de la Sinaia. Un pilot s-a răsturnat cu mașina și a intrat în zidul unei case.

24 iul. 2021, 18:46
Accident la raliul de la Sinaia. Un pilot s-a răsturnat cu maşina şi a intrat în zidul unei case VIDEO
Accident la raliul de la Sinaia. Un pilot s-a răsturnat cu maşina şi a intrat în zidul unei case VIDEO

Accident la raliul de la Sinaia. Un pilot s-a răsturnat şi a ajuns cu maşina în zidul unei case.

Accident la raliul de la Sinaia

Citeşte şi Accident cu opt victime pe litoral. Unul dintre şoferii implicaţi era băut

Incidentul s-a petrecut la cea de-a treia probă a raliului. Un pilot nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a răsturnat cu maşina, după care s-a oprit în zidul unei case.

Reamintim că timp de două zile, Sinaia găzduiește cea de-a 5 etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Sinaia, ediția a XII-a. Astel, în perioada 24 – 25 iulie, cei mai buni piloţi se vor întrece pe singurul traseu 100% urban din competiție.

Organizatorii au anunțat că la start s-au înscris 64 de piloți împărțiți în 13 grupe, care vor concura pentru a aduna puncte în Campionatul Național.

Pe durata desfășurării competiției, vor exista restricții de circulație, atât auto, cât și pentru pietoni.

„Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, puteți consulta hărțile rutelor alternative afișate în oraș. De asemenea, autobuzele de transport în comun nu vor mai urca în cartierul Furnica, iar noul program și noile stații vor fi de asemenea afișate”, au mai anunțat organizatorii.

Traseul de competiție cuprinde străzile: Eroilor, Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (între Restaurant Taverna Sârbului – Restaurant Schiori) și va fi închis circulației rutiere în zilele de: sâmbătă 24 iulie 2021 în intervalul orar 05.00 – 20.00 și duminică, 25 iulie, în intervalul orar 05.00 – 19.00, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi Gabriela Firea, semnal de alarmă privind numărul mare de decese în accidentele rutiere: „România, ţara în care doar morţii sunt vinovaţi”