Accident lângă Bucureşti. Un microbuz cu pasageri s-a RĂSTURNAT într-un râu

Un accident spectaculos s-a produs în noaptea de duminică spre luni la ieşirea din Capitală. Din cauza vitezei prea mari, şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit o maşină, iar apoi a plonjat într-un râu. Toţi cei 5 pasageri din vehicul au ajuns la spital cu hipotermie. În accident a mai fost implicat un alt autoturism care se afla în spatele microbuzului. Şoferul acestuia s-a speriat, a tras de volan şi s-a răsturnat pe marginea drumului.

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 08:52
Accident lângă Bucureşti. Un microbuz cu pasageri s-a RĂSTURNAT într-un râu

Microbuzul în care erau cinci persoane circula dinspre Bucureşti către Alexandria. Din cauza vitezei, la intrarea în Bragadiru, maşina a derapat, a intrat pe contrasens, unde a lovit o alta masina, dupa care a fost proiectat în afara şpselei, direct in raul Sabar, de la o inaltime de peste 10 metri.

Tinerii din maşina lovită frontal de dubă au scăpat fără răni grave datorită airbagurilor şi centurilor de siguranţă. Cei 5 pasageri din microbuz au fost scoşi din apa îngheţată de martorii accidentului, care au sunat şi la 112 pentru a solicita intervenţia poliţiei şi a ambulanţelor. Ei au fost imobilizaţi sub pături şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri.

În accident a mai fost implicată o a treia maşină, care se afla în spatele microbuzului. În încercarea de a evita impactul, şoferul acesteia s-a speriat, a tras prea tare de volan şi s-a răsturnat cu autovehiculul pe marginea drumului.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală.