BOMBĂ în cazul accidentului provocat de MARIO IORGULESCU. Ce se întâmplă cu DOSARUL

Dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Dosarul a fost deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

16 sept. 2019, 14:03
BOMBĂ în cazul accidentului provocat de MARIO IORGULESCU. Ce se întâmplă cu DOSARUL

Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. Decizia de mutare a dosarului a fost luată având în vedere complexitatea cauzei. 

Starea lui Mario Iorgulescu s-a AGRAVAT. Au început să-i cedeze organele

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină. Mario Iorgulescu a rămas și fără permis.

BOMBĂ în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

Mario Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.