BOMBĂ în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

Mario Iorgulescu se afla sub influența alcoolului și a drogurilor când a provocat accidentul soldat cu moartea unui om. Sunt rezultatele preliminare ale testelor făcute de medicii legiști, comunicate oficial.

13 sept. 2019, 05:18
BOMBĂ în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

Mario Iorgulescu este şi acum în stare gravă, la secţia de terapie intensivă unde este ajutat de aparate să respire. Familia tânărului nu a vrut să facă nicio declaraţie.

Mario Iorgulescu era BEAT şi DROGAT în momentul accidentului: ALCOOLEMIE IMENSĂ şi pozitiv la COCAINĂ

Procurorii ar putea extinde ancheta în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu şi asupra administratorului drumului, pentru că nu a luat toată măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a scuarului care ar fi fost lovit de maşina fiului LPF. Semnul care există acum la locul accidenteului nu exista în noaptea fatidică, fiind instalat abia după tragedie.

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia VICTIMEI. Ce le-a promis după ce fiul lor A MURIT în ACCIDENT

Mario Iorgulescu s-ar fi urcat la volan chiar dacă era aproape în comă alcoolică, iar rezultatul a fost pozitiv și la cocaină. Astfel, în dosar, pe lângă omor din culpă, se adaugă acum şi alte infracţiuni: conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului şi a substanţelor interzise.