Accident grav cu un microbuz în Gorj. 17 adulţi şi doi copii au fost răniţi VIDEO

Un accident s-a produs duminică între Târgu Jiu şi Târgu Cărbuneşti, informează România TV. Un microbuz şi o maşină s-au ciocnit, iar în urma impactului, 17 oameni au fost răniţi, printre care şi doi copii. Circulaţia pe drumul care face legătura între Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea este blocată.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 12:24
Accident grav cu un microbuz în Gorj. 17 adulţi şi doi copii au fost răniţi VIDEO

17 persoane, printre care şi doi copii cu vârste cuprinse între 4 şi 8 ani care se aflau în microbuz, au fost rănite într-un grav accident de circulaţie produs pe o porţiune de drum la ieşirea din municipiul Târgu Jiu.

Potrivit primelor informaţii, o maşină a ieşit de pe o stradă laterală şi a lovit din plin microbuzul. Din cauza impactului violent, microbuzul s-a răsturnat şi s-a izbit o altă maşină. Cele mai multe victime au fost din microbuz, dar şi din maşina care a fost lovită ulterior.

Şoferiţa vinovată de accident este din Hunedoara, iar în maşina acesteia se aflau şi copiii săi.

Două echipaje de la Descarcerare s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni. Mai multe ambulanţe, ajunse la locul accidentului, au transportat victimele la spital.

„Pentru preluarea victimelor accidentului din Gorj au intervenit două echipaje de Descarcerare. Din fericire, niciuna dintre victimele accidentului nu era încarcerată. Victimele sunt preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu”, a declarat, la România TV, reprezentantul ISU Gorj, Cătălin Bejan.

În momentul accidentului, în microbuz erau 19 persoane atât cât este capacitatea acestuia.

Circulaţia în zonă a fost blocată.