Accident mortal cu două maşini şi un TIR pe DN 2 în Vrancea. O femeie a murit, patru victime au ajuns la spital

Accidente grave în mai multe zone din țară. În Iași un bărbat a fost omorât de un șofer care a fugit de la fața locului. În Mehedinți, doi tineri de 19 ani au fost răniți grav în urma unui impact violent, iar în Giurgiu 8 oameni printre care și patru copii au ajuns la spital. De asemenea, o femei a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital după un accident grav produs pe DN 2 E85 în Vrancea.

10 dec. 2022, 10:03

Alertă în Iași. Un bărbat de 69 de ani a fost găsit mort pe marginea drumului, iar polițiștii au descoperit că acesta a fost lovit de o mașină. Șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului și a fost căutat toată noaptea de polițiști. Martorii spun că în zonă era ceață densă.

Accident grav și în Drobeta Turnu Severin. Un șofer de 37 de ani nu s-a asigurat când a ieșit dintr-un garaj și s-a izbit puternic de un alt autoturism care circula cu viteză. În urma impactului, doi tineri de 19 ani au fost grav răniți. Ei au primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi au fost transportați la spital.

Intervenție de urgență a salvatorilor și în Giurgiu. Opt oameni, dintre care patru copii au fost răniți în urma unui accident produs din cauza ceții. Printre victime se află și o fetiță de cinci luni, dar și un bebeluș de numai 11 zile. Toți răniții au fost transportați de salvatori la spitalele din București.

Citeşte şi: Tată şi fiu, morţi în accidentul de pe DN 6 în Mehedinţi. O Dacia Logan s-a transformat într-un morman de fiare după impactul frontal cu un camion

Accident grav şi în Vrancea, pe DN 2 E85. Polițiștii şi echipe de descarcerare au intervenit după un apel la 112 care anunţa producerea unui accident la intrare în Garoafa. Două autoturisme şi un TIR s-au ciocnit, rezultând cinci victime – 4 femei și 1 bărbat. În urma impactului, trei dintre persoanele aflate în autoturime au rămas încarcerate, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Din nefericire, una dintre victimele încarcerate, o femeie de 76 ani, a decedat. Alte patru persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital.