Accident mortal în Alba. Două persoane au fost SPULBERATE de un camion pe marginea drumului

Două persoane, soţ şi soţie, au murit, sâmbătă, în localitatea Sânce, din judeţul Alba, după ce au fost lovite de un camion în timp ce se aflau pe marginea drumului.

RomaniaTV.net
07 aug. 2016, 03:15
Accident mortal în Alba. Două persoane au fost SPULBERATE de un camion pe marginea drumului

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă după amiaza în localitatea Sâncel, lângă Blaj, iar două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 70 de ani, şi-au pierdut viaţa. Acestea au fost lovite de un camion, în timp ce se aflau pe marginea drumului, scrie alba24.ro.

Echipajul SMURD care s-a deplasat de la Blaj nu a mai putut face nimic pentru cele două victime, care aveau multiple traumatisme şi leziuni incompatibile cu viaţa.

Din primele informaţii rezultă că autocamionul care a provocat accidentul ar i avut o defecţiune tehnică sau o explozie de cauciuc din cauza căreia a şoferul a pierdut controlul volanului, spulberându-i pe cei doi pietoni, aflaţi pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba, autocamionul circula spre Blaj în momentul accidentului. Şoferul, un tânăr de 20 de ani din Alba, va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.