Accident mortal în Arad. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce o maşină s-a răsturnat într-un canal

Un accident mortal în Arad s-a produs marți seară, în urma căruia două persoane au murit. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal. 15 salvatori au acţionat pentru descarcerarea celor două persoane ce se aflau în maşină. 

06 apr. 2021, 22:48
Accident mortal în Arad. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce o maşină s-a răsturnat într-un canal
Un accident mortal în Arad s-a produs marți seară

Accident mortal în Arad. Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Ineu, între Delphi si Mocrea. Din primele informații un autoturism scăpat de sub control a ieșit de pe șosea și a căzut în Canalul Morilor.

Cele două victime au fost scoase din autoturism şi s-au efectuat manevre de resuscitare. În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime, fiind declarat decesul. Este vorba despre o femeie și un bărbat cu vârsta peste 60 de ani, potrivit Aradon.ro.

Accident mortal în Arad

De asemenea, echipajele de salvare execută căutări în continuare în autoturism și în afara lui pentru a se căuta alte victime.

Mașina a fost găsită pe plafon, aproape complet acoperită cu apă. Au fost găsite două victime, un bărbat și o femeie, inconștiente. Cele două victime au fost scoase din autoturism și s-au efectuat manevre de resuscitare”, a anunțat ISU Arad.

Accident mortal în Arad

Citeşte şi: Noi detalii despre cadavrul copilului găsit mort lângă Arad. Părinţii lui Sebastian Corbei au recunoscut hainele. Primele concluzii ale legiştilor

O altă tragedie a avut în Arad

Un bărbat din Arad şi-a atacat soţia cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a aruncat de la etajul patru al blocului unde locuia. A murit pe loc.

Conflictul izbucnit între cei doi soţi şi asistat de băiatul lor, în vârstă de 12 ani, ar pornit de la faptul că femeia ar ar fi părăsit domiciliul conjugal „marţi sau miercuri”, dar s-a întors acasă duminică pentru a-i face de mâncare copilului.

Deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care a declanşat cearta dintre ei, finalizată în mod tragic. Băiatul e cel care i-a telefonat bunicului să-l anunţe că „tati e mort”.

Polițiștii au fost sesizați prin 112, în jurul orei 14,20, în legătură cu un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) situat în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului. Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan.

Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment” – transmite IPJ Arad, potrivit Aradon.ro.