Un polițist din Arad, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri. Este la a treia condamnare

Bărbatul a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru trafic de droguri de risc. Polițistul mai are două condamnări, una pentru contrabandă cu țigări și alta pentru instigare la distrugere.

26 mart. 2021, 14:43
Un polițist din Arad, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri. Este la a treia condamnare
ARADON

Un polițist din Arad, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri. Bărbatul este la a treia condamnare și a primit un an și jumătate de închisoare.

În toamna anului trecut, subofițerul a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru contrabandă cu țigări, iar în luna ianuarie a acestui an a venit o a doua condamnare, de data aceasta pentru infracțiunea de instigare la distrugere, instanța condamnându-l la doi ani de închisoare pe agentul de poliție, conform ARADON.

Citește și: Răsturnare de situaţie anunţată de Florin Cîţu. Noile restricţii se vor AMÂNA. Când vor intra în vigoare noile măsuri!

Un polițist din Arad, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri

Cea de-a treia condamnare a venit în luna martie, de la Tribunalul Timiș, la cererea polițistului, aflat în prezent în detenție. Bărbatul a primit 1 an și șase luni pentru trafic de droguri de risc. Hotărârea instanței nu este definitivă în acest caz, putând fi atacată cu apel.

De asemenea, în acest dosar au mai fost condamnate alte două persoane: un bărbat, care a primit o pedeapsă cu închisoare de 1 an și 6 luni – tot pentru trafic de droguri de risc – și o femeie care a primit o sentință mai blândă: 1 an și 6 luni cu suspendarea executării pedepsei aplicate pe un termen de supraveghere de 4 ani de la rămânerea definitivă a pedepsei.

Citește și: Student la Medicină, reținut de polițiști după ce a jefuit două farmacii. A amenințat-o pe farmacistă cu cuțitul. Imagini șocante!

Cele mai afectate zone de COVID

Noi 6.516 de cazuri de infectare cu COVID au fost confirmate În ultimele 24 de ore în România, conform ultimului bilant transmis de Grupul de Comunicare Strategică. Rata de infectare a trecut de 8 în județul Ilfov, indicele raportat vineri fiind de 8,02 față de 7,91 cu o zi înainte. O creștere se înregistrează și în București unde incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori fiind de 6,67 față de 6,5 cu o zi înainte, potrivit ultimelor date oficiale.

Creșteri ale ratei de infectare sunt și în Cluj și Brașov, indicele fiind de 5,62, respectiv 5,02, față de 5,47, respectiv 4,98, în ziua precedentă. O ușoară scădere se înregistrează în Timiș, care are vineri un indice de 6.08, față de 6,14 cu o zi înainte.