Accident mortal în Argeş. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un accident cumplit a avut loc joi seară, în judeţul Argeş. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină pe trecerea de pietoni.

06 mai 2021, 22:53
Accident mortal în Argeş. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Argeş. Tragedia s-a petrecut în Piteşti. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a murit după ce a fost spulberat pe o trecere de pietoni din oraş.

Accident mortal în Argeş. Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul rutier s-a produs în cartierul Craiovei.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost găsit inconştient şi nu a mai putut fi resuscitat de paramedicii sosiţi la faţa locului.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident înfiorător în Tulcea, provocat de un şofer beat. O tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru oameni au fost răniţi

Accident TERIBIL în Reșița. Un Audi Q7 a făcut praf o Dacia 1300. Patru mașini implicate, toate cu daună totală

Un accident rutier TERIBIL în care au fost implicate patru mașini s-a produs în Reșița. În urma impactului două persoane au fost rănite.

Impactul a avut loc joi după-amiază, într-un cartier din Reșița, județul Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite după o coliziune între patru mașini, dintre care trei erau parcate, conform ISU Caraș-Severin. Din primele date, un autoturism a intrat cu viteză în alte trei mașini parcate.

Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale, din primele date acestea suferind traumatisme ușoare.La fața locului au acționat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu două autospeciale cu apă și spumă si o ambulanță SMURD. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a afla îprejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Un șofer aflat la volanul unui autoturism Audi Q7 a intrat în mai multe autovehicule parcate pe partea dreaptă a drumului, pe Strada Castanilor din cartierul Muncitoresc. Martori care au asistat la accident susțin că autoturismul circula cu viteză mare în momentul în care un alt autoturism i-a tăiat calea, conform resita.ro.

Citeşte şi Drama unei familii din Vâlcea, care şi-a pierdut într-un an ambii copii. Fata s-a spânzurat, băiatul a murit în accident