Accident mortal în Capitală. O persoană de a fost ucisă și o alta rănită chiar pe trecerea de pietoni

Accident grav în Capitală. Două persoane au fost lovite chiar pe o trecere de pietorni de pe Splaiul Unirii. Din păcate, una dintre victime a decedat iar cealaltă a fost transportată la spital.

18 oct. 2022, 13:08
Accident mortal în Capitală. O persoană de a fost ucisă și o alta rănită chiar pe trecerea de pietoni

Accident mortal în București! Două persoane au fost lovite marți, chiar pe o trecere de pietorni de pe Splaiul Unirii. În urma impactului violent, victimele au rămas pe partea carosabilă inconștiente.

Citește și Cum explică Ministerul Transporturilor faptul că România este pe primul loc în UE la numărul de morți în accidente rutiere | EXCLUSIV

Martorii care au asistat la teribilul incident au alertat autoritățile și imediat la fața locului au intervenit medicii de la SMURD.  Una dintre victime a fost stabilizată de către medicii după care a fost transportată la spital.

Cealaltă victimă a fost resucitată timp de zeci de minute însă din păcate, medicii au fost nevoiți să îi constate decesul.

În urma teribilului accident, pe Splaiul Unirii a fost restricționată ciurculația în zona podului Timpuri Noi și a Podului Mihai Bravu, nu se circulă din cauză că polițiștii criminaliști și cei de la brigada rutieră încearcă să stabilească cum s-a produs tragedia.

Citește și Fiu de politician, implicat într-un accident rutier. A lovit un copil care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure