Fiu de politician, implicat într-un accident rutier. A lovit un copil care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure

Un copil din județul Timiș a fost lovit cu mașina de fiul unui cunoscut politician. Micuţul a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure. După accident, şoferul a plecat. Mama copilului rănit s-a prezentat a doua zi la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

16 oct. 2022, 16:36
Fiu de politician, implicat într-un accident rutier. A lovit un copil care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure

Fiul lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, s-a ales cu dosar penal după ce a lovit cu maşina un copil de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure. Accidentul s-a produs vineri, în jurul ora 18.00 pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș.

Copilul a fost trântit la pamant, insa nu a fost ranit grav. Imediat dupa accident, fiul lui Romeo Dunca a coborat de la volan sa vada ce s-a intamplat, iar in ajutorul copilului au sarit si cativa martori. Parintii au decis sa nu anunte politia, vazand ca cel mic parea in regula, scrie opiniatimisoarei.ro.

Citeşte şi: Accident cu şase victime în Cluj. Au intervenit o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi două echipaje SAJ

A doua zi, parintii baiatului au hotarat sa-l duca totusi la un control la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din municipiul Timișoara. Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați de reprezentanții Spitalului de Copii cu privire la accident.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au constatat că în cursul zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița, iar la un moment dat a surprins și accidentat un băiat, în vârstă de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure, nesupravegheat și neînsoțiț, în urma impactului rezultând rănirea minorului.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției”, a transmis IPJ Timiș.

Citeşte şi: Imagini fabuloase de la o nuntă organizată în Caraș-Severin. Mirii, plimbaţi cu elicopterul de însuşi Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş

Fiul politicianului Romeo Dunca este cercetat acum într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.