Accident mortal în Caraş-Severin. Victimele au fost aruncate la 50 de metri distanţă de maşină

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a suferit multiple traumatisme în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă între localităţile Bozovici şi Bania, din judeţul Caraş-Severin. Maşina în care se aflau cele două victime s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Salvatorii le-au găsit pe cele două victime aruncate la circa 50 de metri distanţă de autoturism.

RomaniaTV.net
03 oct. 2020, 07:49
Accident mortal în Caraş-Severin. Victimele au fost aruncate la 50 de metri distanţă de maşină

Echipe de salvare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin au intervenit sâmbătă dimineaţă după un accident produs între localităţile Bozovici şi Bania. 

„O victimă în stare de inconştienţă, care prezenta răni multiple, a fost transportată de urgenţă de echipajul SMURD la Centrul de permanenţă Bozovici, ulterior fiind preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi dusă la UPU Reşita. Celei de-a doua victime, care nu prezenta semne vitale de viaţă, i s-au aplicat de îndată manevrele de resuscitare, dar fără rezultat”, se arată în informarea ISU Caraş-Severin.

Citeşte şi: Sac cu buletine de vot, „uitat” într-o primărie din Caraş-Severin

Poliţia va stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.