ACCIDENT MORTAL în Cluj, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un TIR

Grav accident de circulaţie în judeţul Cluj. O femeie şi-a pierdut viata şi doi copii au fost răniţi, după ce tatăl copiilor, care se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un TIR. Pasagerii din mașina care a provocat accidentul se îndreptau spre un priveghi.

12 mai 2014, 17:50
ACCIDENT MORTAL în Cluj, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un TIR

În autoturismul condus de bărbat se aflau cinci persoane, doi copii şi trei adulţi. Părinţii copiilor au scăpat că prin minune, fără zgârieturi. Copiii au fost răniţi, iar mătuşa lor şi-a pierdut viata, potrivit newscluj.ro.

Mai multe echipaje de ambulanţă au ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale răniţilor, dar şi poliţişti , pompieri şi criminalişti.

În jurul orei 19.00 pe DN1 C, în localitatea Iclod, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două. Conform primelor verificări, conducătorul auto care circula spre Gherla, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un autotren care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un autovehicul parcat pe marginea părţii carosabile. Accidentul a avut ca rezultat decesul unei pasagere, rănirea altor doi pasageri şi pagube materiale„, a declarat Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Pasagerii din mașina care a provocat accidentul se îndreptau spre un priveghi.

Citeşte şi: ACCIDENT MORTAL în Vaslui: O femeie a fost călcată de tren