Accident MORTAL în Cluj: O maşină s-a izbit violent de alte patru autoturisme

Un grav accident rutier a avut loc, marţi după-masa, în localitatea clujeană Iclod. O mşină care circula cu viteză a intrat pe contrasens şi s-a izbit de alte patru autoturisme care circulau regulamentar. În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa şi o alta, din aceeaşi maşină, a fost rănită grav.

14 oct. 2014, 15:50
Accident MORTAL în Cluj: O maşină s-a izbit violent de alte patru autoturisme

Din primele verificări, un conducător auto care circula dinspre Cluj-Napoca înspre Gherla a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune succesiv cu patru autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, conducătorul auto a decedat, iar pasagerul din fața dreapta a fost rănit și transportat la unitatea medicală. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul„, a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, potrivit ziarulclujean.ro.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu mai multe echipaje de prim-ajutor, dar şi cu o autospecială. „Am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident petrecut la Iclod, iar două persoane dintr-un autovehicul erau anunţate ca fiind încarcerate. La sosirea echipajelor, doar una era încarcerată, cealaltă fiind scoasă din autoturism. În cazul uneia dintre victime s-a constatat decesul la faţa locului, iar faţă de cealaltă s-au efectuat manevre de resuscitare„, a precizat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

CITEŞTE ŞI: Accident GRAV în Capitală. Un tramvai s-a ciocnit cu un autobuz: 11 persoane sunt rănite