Accident GRAV în Capitală. Un tramvai s-a ciocnit cu un autobuz: 11 persoane sunt rănite

Un tramvai s-a ciocnit luni cu un autobuz, într-o intersecţie din Vitan. 11 oameni au fost răniţi. Echipaje de prim ajutor au intervenit la faţa locului. Circulaţia în zona în care s-a produs accidentul s-a desfăşurat cu mare dificultate.  

RomaniaTV.net
13 oct. 2014, 11:18

11 persoane au fost rănite, luni, după ce un tramvai a lovit un autobuz pe Calea Vitan, la intersecţia cu bulevardul Mihai Bravu din Capitală. Zece persoane au fost transportate la spital, au anunţat pentru oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Patru persoane au ajuns la spitalul Bagdasar, două la spitalul Pantelimon, trei spitalul Floreasca şi una la Budimex.

Şapte persoane au fost preluate de SMURD Bucureşti, iar trei de Ambulanţă.

ACCIDENT în Capitală. Un POLIŢIST, în stare GRAVĂ după ce a fost LOVIT cu maşina de un şofer VIDEO

Oficiali ai Poliţiei Rutiere au declarat că la faţa locului s-au făcut cercetări pentru a se afla cauza accidentului.

RATB a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului produs la intersecţia Calea Vitan cu Mihai Bravu

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului produs la intersecţia Calea Vitan cu bulevardul Mihai Bravu, în care au fost implicate un autobuz de pe linia 123 şi un tramvai al liniei 1, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu. „În jurul orei 13,55, la intersecţia Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu un autobuz de pe linia 123 a fost lovit de un tramvai de pe linia 1. Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă, iar RATB a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului„, a spus Brânduşa Raeceanu.