Accident mortal în Cluj. Trei persoane au decedat după impactul dintre un TIR şi o maşină FOTO

Un accident rutier grav s-a produs pe centura Vâlcele Apahida, în Cluj, între un tir şi o maşină. În urma impactului trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar traficul este blocat pe ambele sensuri.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 05:02

Conform primelor cercetări ale poliției, un șofer de 20 de ani, din comuna Moldovenești, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat pe sensul opus și s-a izbit de TIR. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. 

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii: „Fără măsuri de relaxare de la 1 iulie”. Ce spune de valul al doilea

„O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a unui accident pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9). Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată”, potrivit ISU Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN1E centura rutieră Vâlcele – Apahida, județul Cluj, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Se estimează ca circulația să se reia, în aproximativ 45-60 de minute.