Accident mortal în Constanţa. Un bărbat a murit după ce a traversat pe roşu la semafor

Un bărbat a fost accidentat mortal, joi seară, în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni, însă pe culoarea roşie a semaforului electric.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 20:03
Accident mortal în Constanţa. Un bărbat a murit după ce a traversat pe roşu la semafor

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajul de pe ambulanţa care s-a deplasat la locul producerii accidentului rutier, potrivit Agerpres.

S-a efectuat protocol de resuscitare. (…) Bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a SAJ, dr. Claudia Tatarici.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Andreea Munteanu, a afirmat că pietonul avea 71 de ani, accidentul fiind produs de o şoferiţă în vârstă de 33 de ani, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.

Şofer român, prins în Austria cu o alcoolemie de 5,2 la mie

Un şofer român, în vârstă de 24 de ani, a provocat un accident în Austria, fiind depistat cu o alcoolemie uriaşă: 5,24 la mie. Deşi unii oameni ar fi putut intra în comă alcoolică, tânărul a reuşit să comunice cu poliţiştii.

Bărbatul din România s-a urcat la volan, cu toate că băuse. În timp ce conducea luni prin districtul Linz-Land din Austria, românul a provocat un accident, după ce a lovit din spate o maşină.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului l-au supus unui test deoarece şoferul părea băut, a declarat Michael Babl, purtător de cuvânt al poliției regionale din Austria Superioară, pentru Passauer Neue Presse, citat de Digi24.

Rezultatul obținut a fost de 5,24 la mie, transmite ORF, televizunea de stat austriacă.

Deşi avea o alcoolemie uriaşă, românul a reuşit să comunice cu poliţiştii. Mai mult, unuia dintre agenţi i-ar fi cerut şi o ţigară.


loading...