Accident mortal în Iași! A aruncat cadavrul în șanț și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din Vaslui a fost reținut de oamenii legii după ce a omorât o femeie și a fugit de la fața locului. Acesta a aruncat corpul victimei într-un șanț.

15 dec. 2020, 11:36
Accident mortal în Iași! A aruncat cadavrul în șanț și a fugit de la locul accidentului

Accident mortal în Iași. Bărbatul de 34 de ani din Vaslui a fost reținut de polițiști după ce în această dimineață, în jurul orei 07:30, a lovit mortal o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis. Corpul acesteia a fost aruncat într-un șant, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să salveze viața femeii de 65 de ani, din localitatea Mădârjac. Oamenii legii, după mai multe căutări, au reușit să găsească autoturismul marca Mitsubishi pe un câmp din localitatea Breazu, cu numerele de înmatriculare scoase şi aruncate în maşină.

Citește și: Accident grav în Plosca, Teleorman. Două persoane au murit în maşina lovită de tren. Mecanicul era beat

Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar permisul de conducere era valid. Polițiștii susțin că cel mai probabil acesta s-a speriat de comiterea accidentului și a fugit.

Accident mortal în Iași. Mașina bărbatului era avariată în partea din faţă dreaptă, de asemenea şi parbrizul era spart în urma coliziunii violente cu corpul femeii.

“Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Potrivit primarului din Leţcani, femeia omorâtă venise la nişte rude şi pleca acasă, în localitatea Mădârjac.

Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes de peste 100 de mii de euro a intrat în Arcul de Triumf

Accident neobișnuit, miercuri seara, în centrul Capitalei! Șoferul unui bolid de lux a intrat cu autoturismul în Arcul de Triumf. Norocul său a fost că a reuşit să oprească maşina, marca Mercedes, după ce a distrus o parte din mobilierul urban aflat jurul monumentului, astfel că nu a fost nimeni rănit.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21.00. Bărbatul aflat la volanul unui Mercedes-Benz GT 63 AMG a pierdut controlul mașinii şi a intrat în Arcul de Triumf. Din fericire, a reușit să se oprească în stăplişorii din beton aflaţi în jurul obiectivului de patrimoniu.