Accident mortal în judeţul Arad! Un motociclist a fost lovit din plin de o maşină FOTO

Un accident cumplit s-a produs în judeţul Arad, mai exact în localitatea Felnac. Vinovat ar fi şoferul autoturismului care ar fi virat la stânga fără să acorde prioritate. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 13:10

În urma impactului, atât autoturismul, cât și motocicleta au luat foc, iar motociclistul și-a pierdut viața la scurt timp după ce au ajuns echipajele de salvare.

La fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad, o Ambulanță de la SAJ și SVSU Felnac, în urma unui apel la 112.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, ambele vehicule au ars în totalitate. Victima a fost găsită inconștientă.

Este vorba de un bărbat de 45 de ani, conducătorul motociclete. Acesta, din păcate nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind decalarat decesul. Șoferul mașinii de teren nu este rănit.

„Un bărbat de 30 de ani din Felnac, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682 dinspre Arad, în dreptul Primăriei Felnac, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete conduse din sens opus de un bărbat de 45 de ani din Timiş”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

În urma impactului, maşina şi motocicleta au luat foc şi au ars în totalitate.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, ambele ardeau generalizat. A fost găsită o victimă inconştientă, conducătorul motocicletei. Acesta, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Şoferul nu este rănit”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului şi dacă şoferul va fi găsit vinovat pentru uciderea motociclistului. Acesta din urmă a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.