Accident mortal în Prahova, pompierii de la Descarcerare au găsit un tânăr de 19 ani sub fiarele contorsionate. Accident spectaculos şi pe Calea Victoriei

Accident rutier între Vărbilău şi Slănic. Un autoturism a intrat într-un cap de pod. Două persoane au ajuns la spital, una nu a mai putut fi salvată.

06 ian. 2023, 10:17
Accident mortal în Prahova, pompierii de la Descarcerare au găsit un tânăr de 19 ani sub fiarele contorsionate. Accident spectaculos şi pe Calea Victoriei

Accident foarte grav in Prahova. Un tânăr a decedat şi doi au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac în comuna Bucov, informează, vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Un bărbat a murit şi încă unul a fost rănit grav după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod, în Argeş
Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare pe DJ 250, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea şoselei. Impactul a fost atât de violent, încât victimele au fost proiectate în afara maşinii.

Un tânăr de 19 ani a fost declarat decedat, iar alţi doi tineri în vârstă de 18 ani au suferit multiple traumatisme, informează ISU Prahova.

ISU Prahova anunţă că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane care au rămas blocate în mașină și care au fost extrase de echipajele de intervenție. Pompierii au acționat la fața locului cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și o unitate de terapie intensivă mobilă.

”Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DJ 102, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto dar și o pasageră în vârstă de 52 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier” – a transmis IPJ Prahova.

Citeşte şi: Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din Capitală. Era pictor și suferea de depresie! În ultimul mesaj postat pe Facebook a cerut ajutorul fanilor săi: ”Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”

 

Accident spectaculos pe Calea Victoriei. O mașină s-a răsturnat pe banda destinată bicicletelor, după un impact violent

Martorii spun că accidentul ar fi fost provocat de un șofer care a schimbat direcția de mers fără să se asigure și a proiectat într-o bordură mașina care a ajuns apoi cu roțile în sus. În cele din urmă, șoferul vinovat s-ar fi oprit într-un taximetru.

Tânărul de la volanul mașinii răsturnate a fost rănit. A primit îngrijiri la fața locului, după care a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

Niciunul dintre cei trei conducători auto nu consumase alcool, spun polițiștii, care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.