Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din Capitală. Era pictor și suferea de depresie! Ultimul mesaj postat pe Facebook

Un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a aruncat, miercuri seară, de la etajul 25 al unei clădiri din București. Bărbatul era pictor și de foarte mult timp se luptat cu o depresie care din păcate, a învins.

05 ian. 2023, 22:15
Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din Capitală. Era pictor și suferea de depresie! Ultimul mesaj postat pe Facebook
Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din Capitală. Era pictor și suferea de depresie!

Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din Capitală. Depresia face ravagii în rândul copiilor și al tinerilor din România. Încă un tânăr, care cu siguranță mai avea foarte multe de spus, a căzut victimă acestei boli nemiloase și a decis că este mai bine să își încheie socotelile cu viața într-un mod care i-a șocat pe toți apropiații săi.

Citește și Tragedie înainte de Revelion. Om de afaceri găsit mort în hotelul Prahova, se pare că este vorba de sinucidere

Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri din Capitală

Tânărul în vârstă de 25 de ani se numește Adi Lele și este din Timișoara. De un an de zile bărbatul se mutase în București pentru a-și urma visul, acela de a deveni un pictor cunoscut.

Contul de Facebook al lui Adi este plin de imagini în care apar diverse tablouri realizate de el. Chiar în ultima zi a anului 2022 a postat o lucrare splendidă la care spunea că ar fi lucrat 100 de ore.

Deși a studiat economia, dragostea lui Adi pentru pictură a fost mult mai mare și a decis să facă din pasiunea lui o profesie. Însă destinul său a fost frânt de o depresie cu care se lupta de foarte mult timp și care din păcate, a învins chiar în primele zile ale anului 2023.

Miercuri seară, Adi a lăsat baltă pictura și a decis să își încheie socotelile cu viața aruncându-se de la etajul 25 al unui bloc din București.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Cu doar câteva ore înainte de a-și pune capăt zilelor, tânărul a făcut o postare legată de Elon Musk pe pagina sa de Facebook, care nu prevestea tragedia care avea să se întâmple.

”This guy is a joke. Basically, ptr persoanele care nu au înțeles ce a vrut să spună e că toate mișcările sociale de justiție și persoanele care sunt multiplu oprimate de chiar sistemele pe care el le susține, și întregi identități si comunități care sunt șterse de pe fața pământului îi spun lui Elon că e spălat pe creier de către sistemul capitalism și colonial… iar el chestioneaza toate aceste realități și trăiri, spunând că nu e el cel spălat pe creier, ci comunitățile oprimate sistemic. Elon e o persoană absolut mizerabilă si avem dovada că cei mai mulți miliardari nu sunt smart deloc, doar li se aplică etichete pe bază de erori de logică, pe lângă asta nu au deloc empatie și un simț al realității, toți elitiștii sunt dușmani de clasă și contribuie enorm la perpetuarea oprimarii sistemice”, a scris Adi lele pentru ultima dată pe Facebook.

Vestea morții lui Adi a căzut ca un trăsnet peste prietenii și fanii lui, care au umplut rețelele de socializare cu mesaje de adio.

”Adi, odihneste-te în pace, suflet bun. Nu am cuvinte pentru a-mi exprima tristețea. Nu le găsesc! Ți-am privit frumoasele lucrări de atâtea ori încat vei rămâne veșnic în mintea mea. Lumea întreagă e mult mai săracă fără tine. Sincere condoleanțe și putere familiei”, a scris unul din fanii tânărului pe Facebook.

Citește și Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani