Accident mortal în Sibiu din cauza poleiului VIDEO

Poleiul a transformat străzile din România într-un adevărat patinoar. Şoferii reuşesc cu greu să-şi controleze maşinile, chiar dacă sunt echipate de iarnă. Pentru doi oameni din Sibiu, gheaţa a fost fatală. Viteza la volan, pe o şosea acoperită cu polei, nu a mai dat nicio şansă şoferului şi pasagerei care îl însoţea.

RomaniaTV.net
05 feb. 2012, 07:24
Accident mortal în Sibiu din cauza poleiului VIDEO

Accidentul a avut loc la ieşirea din Sibiu spre Alba Iulia. Se pare că şoferul circula cu o viteză foarte mare, în condiţiile în care strada era acoperită cu polei. Cert este că nu a văzut un sens giratoriu, iar neatenţia i-a fost fatală.

Oamenii care au văzut accidentul au sunat imediat la 112. Echipele sosite să acorde primul ajutor nu au mai avut însă ce face. Şoferul şi pasagera din dreapta muriseră.

„Conducătorul autoturismului, pe fondul neadaptării vitezei pe un carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul volanului şi a fost proiectat într-un stâlp”, a delarat subcomisarul Constantin Crăciun, de la Biroul Rutier Sibiu.

Impactul a fost atât de violent, încât întregul plafon al maşinii a fost complet detaşat. Bărbatul avea 52 de ani, iar femeia 68.