Accident mortal în Sibiu. Şoferul autoturismului a decedat pe loc

Un accident grav a avut loc în comuna Roșia, județul Sibiu, joi seară. Un bărbat a murit, iar altul a fost transportat de urgență la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 05:11
Accident mortal în Sibiu. Şoferul autoturismului a decedat pe loc

Polițiștii și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. Conform oamenilor legii, accidentul s-a produs după ce șoferul a pierdut control volanului într-o curbă la stânga.

Citește și: Accident cumplit în Giurgiu. Un bărbat a fost resuscitat

 „La intrare în Rosia, într-o curbă la stânga, șoferul unui autoturism pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile. Din păcate, evenimentul a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului șoferul a decedat pe loc, în timp ce pasagerul, un bărbat de 37 de ani, se află în stare gravă.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DJ 106S, localitatea Roșia, la un accident rutier, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă. La fața locului s-au identificat două persoane de sex masculin, implicate, dintre care unul decedat. S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 37 de ani care a fost transportat de echipajul SMURD în stare de inconștiență la spital”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.