Accident mortal în Vrancea. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un camion

Un accident rutier soldat cu un mort și un rănit a avut loc în dimineaţa zilei de 7 august, pe DN 2D, între Focșani și Bolotești. În accident au fost implicate un camion și un autoturism Audi. Din primele cercetări rezultă că cele două autovehicule s-au ciocnit frontal, după ce autoturismul marca Audi a părăsit sensul de mers, potrivit monitoruldevrancea.ro.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 06:47

Camionul a fost răsturnat pe partea carosabilă, iar autoturimsul a ieșit în decor. În urma coliziunii a rezultat decesul unei femei de 40 de ani, pasager în autoturism, și rănirea ușoară a șoferului, în vârstă de 22 de ani. Tânărul de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens.

Citeşte şi Scandal uriaş provocat de rudele unui copil lovit de maşină. Au luat la bătaie inclusiv echipajul de pe ambulanţă

„În această dimineață la ora 8.18, prin apel 112, a fost anunțat un accident rutier produs pe DN2 D – Bolotești. Coliziunea a avut loc între un camion și un autoturism, camionul fiind răsturnat pe partea carosabilă, iar autoturimsul este ieșit în decor. Din păcate, în urma producerii evenimentului rutier de pe DN 2 D, a rezultat decesul unei persoane, pasager dreapta față în autoturism. Cauza probabilă a evenimentului este pătrunderea autoturismului pe sensul opus de mers. Persoana decedată este o femeie de 40 de ani, iar conducătorul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, este rănit ușor” se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri, camionul fiind oprit perpendicular pe calea de rulare.