Accident grav în Otopeni. S-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD. Circulaţia oprită pe DN 1 pe sensul Bucureşti – Ploieşti

Circulaţia rutieră a fost oprită miercuri după-amiază pe DN1 pe sensul Bucureşti - Ploieşti în urma unui accident în care au fost implicate trei autorturisme. O femeie a rămas încarcerată.

30 mart. 2022, 14:39
Accident grav în Otopeni. S-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD. Circulaţia oprită pe DN 1 pe sensul Bucureşti – Ploieşti

Un accident grav de circulaţie s-a produs miercuri după-amiază în oraşul Otopeni, pe DN 1. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române trei autorturisme au fost implicate în accidentul rutier din Otopeni.

În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care o persoană a rămas încarcerată. Este vorba despre o femeie. Un elicopter SMURD a fost chemat pentru a o transporta la spital pentru că starea sa era foarte gravă. De asemenea, o altă femeie a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, apoi a fost transferată la spital. Tot la spital au ajuns şi alte două persoane.

Citeşte şi: COD RUTIER 2022. Şoferii rămân fără permis dacă întârzie plata amenzilor!

Circulația rutieră a fost blocată pe DN 1 pe toate benzile sensului de mers București – Ploiești, valorile de trafic fiind ridicate. Politiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor comiterii accidentului rutier.

Sursa foto: Gandul

Tot miercuri, o femeie a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară în Bucureşti, pe Bd. Poligrafiei, sensul către Piața Presei Libere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, informează Brigada Rutieră.

Citeşte şi: Caz misterios în Hunedoara. Un bolovan a căzut peste o casă în care se afla o femeie cu doi copii. Nimeni nu ştie care e provenienţa pietrei VIDEO