Accident mortal la bungee jumping. O tânără s-a aruncat în gol dintr-o neînţelegere incredibilă

O tânără olandeză a murit într-un accident de bungee jumping, după ce s-a aruncat în gol de pe un pod, fără să fie susținută de corzi. Tânăra a înțeles greșit ce îi spunea instructorul ei, care "vorbea foarte prost limba engleză", după cum se arată în dosarul deschis de polițiști.

RomaniaTV.net
27 iun. 2017, 08:39
Accident mortal la bungee jumping. O tânără s-a aruncat în gol dintr-o neînţelegere incredibilă

Vera Mol, în vârstă de 17 ani, a înțeles greșit când instructorul i-a spus „no jump” (nu sări) și a crezut că acesta i-a spus „now jump” (acum sari) și s-a aruncat în gol. Accidentul a avut loc în 2015, însă abia acum, instructorul este pus sub acuzare pentru moartea adolescentei.

Accidentul a avut loc în Spania, în regiunea Cantabria. Tânăra era legată cu hamurile, însă acestea nu erau fixate de nimic altceva, iar fata a căzut în gol zeci de metri. Pe lângă acuzațiile că nu s-a exprimat suficient de clar pentru a se face înțeles de adolescentă, instructorul spaniol este acuzat și că nu i-a cerut tinerei niciun act de identificare și i-a permis să facă bungee jumping, deși aceasta nu avea 18 ani, așa cum cere legea.

De asemenea, podul unde a avut loc accidentul nu ar trebui să fie folosit pentru bungee jumping, mai susțin procurorii.


loading...
Partenerii noștri