Ele sunt fetiţele care au murit în accidentul din Cobadin. Şoferul de doar 16 ani furase cheile maşinii de la o mătuşă

Un accident cumplit s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Cobadin din Constanţa. Două fete de 13 şi 16 ani, au murit. Un băiat de 16 ani, aflat la volanul uneia dintre maşinile implicate în accident, dar şi alt pasager, un tânăr de 17 ani, sunt răniţi grav.

05 aug. 2022, 11:55
Ele sunt fetiţele care au murit în accidentul din Cobadin. Şoferul de doar 16 ani furase cheile maşinii de la o mătuşă

Accident mortal la Cobadin. Ana şi Daniela sunt cele două adolescente care au murit în noaptea de joi spre vineri în accidentul înfiorător din judeţul Constanţa. Nimeni nu ştie ce căutau cele două prietene în maşina condusă de băiatul în vârstă de 16 ani, la o oră atât de târzie.

Citeşte şi Alexandru Cumpănașu, victima unui accident rutier grav. A fost nevoie de intervenţia SMURD

Accident mortal la Cobadin. Ana şi Daniela se aflau în maşina condusă de adolescentul de 16 ani

Darius, adolescentul care ar fi furat cheia de la maşina mătuşii sale, ar mai fi fost implicat şi anul trecut într-un accident grav de circulaţie, scrie observatornews.ro.

„Astăzi, în jurul orei 1,40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate”, a anunţat IPJ Constanţa.

În urma impactului, cele două prietene de 13, respectiv 16 ani, care se aflau în maşina condusă de Darius, au murit pe loc.

De asemenea, au fost grav răniţi şoferul de 16 ani şi un pasager din acelaşi autoturism, de 17 ani. Cei doi au fost găsiţi inconştienţi, au fost intubaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Citeşte şi Accident teribil în judeţul Mureş. Sunt 11 victime, dintre care 9 în stare gravă. Circulaţia e restricţionată